Índex temàtic

Termes i serveis

La confirmació de la comanda implica que accepteu les presents condicions:

Les dades de la Llibreria Antiquària Farré són les següents: el titular és Pol Farré Cardona, NIF 14.271.141-D, amb domicili social al carrer d'en Fontrodona, 31, 08004 de Barcelona. Si teniu qualsevol dubte, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres al telèfon (+34) 933 183 234 o a l'adreça de correu Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Aquestes condicions generals regiran la relació comercial entre els clients i la Llibreria Antiquària Farré.

Acceptació i vigència

Les condicions generals seran les que estiguin vigents el dia que es formalitzi la comanda. En el supòsit que siguin modificades, avisarem els usuaris amb antelació suficient a través de la mateixa pàgina web.

Procés de compra

 Una vegada escollit el llibre que voleu comprar, només cal fer clic a la cistella de la compra. Hi ha dues opcions: continuar cercant llibres o confirmar la compra. En aquest cas, si ja esteu registrats, introduïu el vostre correu electrònic i la vostra contrasenya i seguiu els passos indicats. Si és la primera vegada que compreu, us haureu de registrar per poder continuar amb el procés de compra.

Un cop registrats, podeu indicar la forma de pagament i d'enviament que més us convingui en les opcions especificades a l’albarà de compra.

Un cop hàgiu completat totes les dades i confirmat la comanda, us respondrem tan aviat com ens sigui possible per confirmar-vos la disponibilitat dels llibres sol·licitats.

Formes de pagament

Podeu efectuar el pagament de les següents maneres:

Contra reemborsament. NOTA IMPORTANT: aquesta forma de pagament no s’utilitzarà fora de l’estat espanyol.

Transferència bancària

Targeta de crèdit (Visa, Mastercard, etc.) indicant el número de targeta (16 dígits), la data de caducitat, el codi de seguretat (3 darrers dígits al revers de la targeta) i el DNI del titular.

PayPal  a  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Efectiu (en aquest cas haureu de recollir la comanda a la llibreria).

Enviaments

Els enviaments es fan a través de Correus o d’un servei de missatgeria. Les despeses d’enviament van a càrrec del client i dependran del temps d’entrega, de les mides i el pes i de la destinació. Quan us confirmem la comanda us notificarem l’import de les despeses d’enviament, així com el total final.

Productes, disponibilitat i confirmació de la comanda

Al web trobareu una descripció el més acurada possible de tots els llibres. Si desitgeu més informació podeu sol·licitar-la per correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o per telèfon al (+34) 933 183 234. El fet que els productes apareguin al web no implica sempre que estiguin disponibles, ja que la disponibilitat està subjecta a canvis inesperats. Un cop feta la comanda us la confirmarem per correu electrònic, informant-vos de la disponibilitat o d’altres qüestions importants sobre els productes sol·licitats (possibles errors en la descripció o en la condició dels llibres, etc.)

Si voleu fer qualsevol canvi en la forma d’enviament, de pagament o teniu qualsevol dubte sobre la comanda, us preguem que ens ho comuniqueu el més aviat possible.

Anul·lació de comandes

Si desitgeu anul·lar una comanda encara no expedida, podeu fer-ho enviant-nos un correu electrònic amb el número de la mateixa o simplement indicant-nos les vostres dades.

La Llibreria Antiquària Farré es reserva el dret d’anul·lar una comanda en el cas que les dades enviades no siguin precises. Tot i així, sempre ens posarem en contacte amb el client abans de fer-ho.

Reclamació de comandes

Si no rebeu l'enviament en un temps raonable segons les opcions indicades (Correus entre 20 i 45 dies segons la destinació) o missatgeria (d’1 a 5 dies), poseu-vos en contacte amb nosaltres i realitzarem la reclamació corresponent.

Si, per algun motiu aliè a la llibreria, Correus o l’empresa de missatgeria corresponent ens retorna el paquet enviat (bé perquè ha caducat, perquè no ha estat reclamat o perquè l’adreça no era la correcta), ens posarem en contacte amb vosaltres tan aviat com sigui possible. En cas que seguiu interessats en la seva adquisició, ens veurem obligats a cobrar-vos de nou les despeses d’enviament.

Devolucions

La Llibreria Antiquària Farré acceptarà totes les devolucions que s'efectuin dins del termini assenyalat (15 dies hàbils des de la recepció del llibre) i sempre que l'exemplar es trobi en el mateix estat que es descriu. Un cop rebut el llibre, la Llibreria Antiquària Farré en comprovarà l'estat abans del reintegrament de l'import. En aquest cas, les despeses d’enviament no són reemborsables.
En cas que rebeu un llibre en un estat que no es correspongui amb el descrit, el podreu tornar i us reemborsarem el seu import íntegre (preu del llibre i despeses d'enviament). Les devolucions o reclamacions es poden fer efectives a les adreces indicades a l’encapçalament.

Protecció de dades personals

 La informació relativa al tractament de les vostres dades personals s'inclou dins la Nota legal vigent a la pàgina web, i la seva acceptació s'entén formalitzada en acceptar les presents condicions generals.

Contacte.

Autor

Titol

 

Butlletí de notícies

captcha 
   

Nota legal

Responsable del lloc web
Domini: www.libreriafarre.com
Titular: Pol Farré Cardona
Domicili social:C/ d'en Fontrodona, 31 - 08004 Barcelona
Tfn.: (+34) 933 170 144
Fax: (+34) 933 015 098
Correu electrònic: info@libreriafarre.com
Dades registrals:
NIF: 14.271.141-D


Condicions Generals
1. Limitacions d’ús
L’accés a aquest lloc web és gratuït i la seva visualització no requereix de prèvia subscripció o de registre. Els usuaris han d’emprar la informació continguda en aquest lloc web en compliment de la legislació aplicable en cada cas, respectant els drets de propietat intel·lectual de la Llibreria Antiquària Farré o tercers.
L’usuari no realitzarà a través dels serveis que la Llibreria Antiquària Farré posa a la seva disposició, cap acció que causi danys o alteracions en els continguts, ni obstaculitzarà el correcte funcionament del lloc web. No causarà problemes tècnics de cap tipus, transferint elements susceptibles de dur virus o de perjudicar, interferir o interceptar totalment o parcialment la present web.
La Llibreria Antiquària Farré no serà mai responsable de l’ús inadequat d’aquest lloc web o dels seus continguts, o de les conseqüències que aquest ús incorrecte pugui comportar.
2. Limitació de responsabilitat
La Llibreria Antiquària Farré no garanteix que les seves pàgines siguin operatives, ni que els seus continguts siguin complets, exactes o fiables tothora. Es reserva el dret de modificar en qualsevol moment, sense avisar prèviament, els continguts d’aquest lloc web i les Condicions Generals d’Accés.
En els casos que s’efectuin operacions de manteniment, reparació, actualizació o millora dels serveis, la Llibreria Antiquària Farré té el dret de suspendre temporalment l’accés al present lloc web, sense necessitat de preavís, així com de reservar-se el dret de prestació o cancel·lació dels serveis sense perjudici per a ningú, procurant posar-ho en coneixement dels usuaris, sempre que les circumstàncies ho permetin.

D’aquesta forma, s’exclou de qualsevol responsabilitat pels danys, sigui quina sigui la seva naturalesa, que puguin derivar-se de la falta de disponibilitat, continuïtat del funcionament del lloc web, dels seus serveis o del profit que els usuaris hagin pogut donar al present lloc web.
3. Propietat Intel·lectual
La totalitat d’aquest lloc web i les parts que el componen estan protegides per les lleis espanyoles i internacionals sobre propietat intel·lectual i industrial.
Els drets de la propietat intel·lectual dels continguts d’aquest lloc web pertanyen a Llibreria Antiquària Farré -excepte els de les empreses amb les quals ha signat el corresponent contracte per a la provisió de continguts- i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat intel·lectual i industrial.
L’exercici dels drets de reproducció, distribució, comunicació pública i transformació de continguts és exclusiu de la Llibreria Antiquària Farré, sense perjudici de l’exercici per part de tercers del dret de citació.
L’usuari que accedeixi a aquest web no pot copiar, modificar, distribuir, transmetre, reproduir, publicar, cedir, vendre els elements anteriorment esmentats o crear nous productes o serveis derivats de la informació que s’obtingui sense citar expressament la seva procedència.
Únicament queda autoritzada la visualització i descàrrega per a ús personal i no comercial de l’usuari, i no es pot fer extensiu a terceres persones o entitats. Queda expressament prohibida l’alteració del contingut o estructura d’aquest lloc web per part de l’usuari sense el permís exprés i per escrit de la Llibreria Antiquària Farré. La utilització d’aquest lloc web o dels seus continguts contrària a la normativa vigent podrà ser perseguida.
4. Protecció de dades personals
L’usuari que proporcioni les seves dades personals és l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades incloses, quedant exonerada la Llibreria Antiquària Farré de qualsevol responsabilitat relativa a aquest punt.
Les dades personals que l’usuari subministri passaran a formar part d’un fitxer automatitzat propietat de la Llibreria Antiquària Farré, i seran tractades de forma confidencial conforme a la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre de Protecció de Dades Personals.
En virtut del que es disposa en els articles 4, 5 i 6 de la Llei Orgànica 15/1999 del 13 de desembre, la Llibreria Antiquària Farré posa en coneixement que té un fitxer amb dades de caràcter personal denominat NET2.
A través del subministrament de les seves dades, l’usuari autoritza el tractament automatitzat d’aquestes dades per a l’ús indicat pel mateix lloc web. L’usuari podrà exercir en qualsevol moment el seu dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades adreçant-se a la Llibreria Antiquària Farré amb domicili social al carrer Canuda, 24, 08002 Barcelona, o contactant a la següent adreça de correu electrònic: gemma@libreriafarre.com
5. VIncles o enllaços hipertextuals
Cap tercer pot establir relació de 'framing' entre les seves pàgines i l’actual lloc web. Pel que fa als enllaços inclosos en el present lloc web dirigits a d’altres llocs no gestionats per la Llibreria Antiquària Farré, aquesta institució manifesta que no exerceix cap tipus de control sobre aquests llocs i tampoc no és responsable dels seus respectius continguts.
Els vincles que l’actual web pugui contenir s’ofereixen només a títol informatiu, sense cap tipus de valoració sobre els continguts, propietaris, serveis o productes oferts pels mateixos.
6. altres condicions
Les presents i totes les relacions que s’estableixin entre l’usuari i la Llibreria Antiquària Farré es regiran per la legislació espanyola.
La utilització del lloc web implica l’acceptació de les anteriors Condicions Generals d’ús.