BON. EL PARE PEDAÇ. "EL PADRAZO".

HISTOIRE DE LA VERRERIE ET DE L'ÉMAILLERIE

MONTENEGRO, R. VIGNT DESSINS

Paris, 1910. 33,5 cm. Dibujos de R. Montenegro. Edición de 50 ejemplares en papel japón, numerados a mano (ej. 2). En rama, presentado en carpeta, esta última deslucida. Dedicatória autógrafa a la Baronesa de Lippe. Primera edición.

NOVELAS A MARCIA LEONARDA.

Ilustr. con 10 aguafertes, a todo color, fuera del texto y 5 litografías, en el texto, de Marta Ribas

Catàleg 127 Fira Int.Catàleg 124Catàleg 122Índex temàtic

La Llibreria Antiquària Farré s’ha configurat com una de les llibreries de vell de referència de la ciutat de Barcelona.

El seu fons inclou obres rares i curioses de totes les matèries i disciplines, com llibres de bibliofília, d’avantguardes, primeres edicions, història, Guerra Civil, monografies locals, caça, cuina, dret, revistes, etc.

Si desitgeu visitar la nostra botiga, ens podeu trobar a

Llibreria
C/ Canuda, 24
08002 Barcelona
Catalunya, Espanya
Tlf. (0034) 933 170 144

 

Oficines

C/ d'en Fontrodona, 31 · 08004 Barcelona
Catalunya, Espanya
Telf. (0034) 933 17 01 44

 

 

 

 

 

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

 

 

Autor

Titol

 

Butlletí de notícies

captcha 
   

Nota legal

Responsable del lloc web
Domini: www.libreriafarre.com
Titular: Pol Farré Cardona
Domicili social:C/ d'en Fontrodona, 31 - 08004 Barcelona
Tfn.: (+34) 933 170 144
Fax: (+34) 933 015 098
Correu electrònic: info@libreriafarre.com
Dades registrals:
NIF: 14.271.141-D


Condicions Generals
1. Limitacions d’ús
L’accés a aquest lloc web és gratuït i la seva visualització no requereix de prèvia subscripció o de registre. Els usuaris han d’emprar la informació continguda en aquest lloc web en compliment de la legislació aplicable en cada cas, respectant els drets de propietat intel·lectual de la Llibreria Antiquària Farré o tercers.
L’usuari no realitzarà a través dels serveis que la Llibreria Antiquària Farré posa a la seva disposició, cap acció que causi danys o alteracions en els continguts, ni obstaculitzarà el correcte funcionament del lloc web. No causarà problemes tècnics de cap tipus, transferint elements susceptibles de dur virus o de perjudicar, interferir o interceptar totalment o parcialment la present web.
La Llibreria Antiquària Farré no serà mai responsable de l’ús inadequat d’aquest lloc web o dels seus continguts, o de les conseqüències que aquest ús incorrecte pugui comportar.
2. Limitació de responsabilitat
La Llibreria Antiquària Farré no garanteix que les seves pàgines siguin operatives, ni que els seus continguts siguin complets, exactes o fiables tothora. Es reserva el dret de modificar en qualsevol moment, sense avisar prèviament, els continguts d’aquest lloc web i les Condicions Generals d’Accés.
En els casos que s’efectuin operacions de manteniment, reparació, actualizació o millora dels serveis, la Llibreria Antiquària Farré té el dret de suspendre temporalment l’accés al present lloc web, sense necessitat de preavís, així com de reservar-se el dret de prestació o cancel·lació dels serveis sense perjudici per a ningú, procurant posar-ho en coneixement dels usuaris, sempre que les circumstàncies ho permetin.

D’aquesta forma, s’exclou de qualsevol responsabilitat pels danys, sigui quina sigui la seva naturalesa, que puguin derivar-se de la falta de disponibilitat, continuïtat del funcionament del lloc web, dels seus serveis o del profit que els usuaris hagin pogut donar al present lloc web.
3. Propietat Intel·lectual
La totalitat d’aquest lloc web i les parts que el componen estan protegides per les lleis espanyoles i internacionals sobre propietat intel·lectual i industrial.
Els drets de la propietat intel·lectual dels continguts d’aquest lloc web pertanyen a Llibreria Antiquària Farré -excepte els de les empreses amb les quals ha signat el corresponent contracte per a la provisió de continguts- i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat intel·lectual i industrial.
L’exercici dels drets de reproducció, distribució, comunicació pública i transformació de continguts és exclusiu de la Llibreria Antiquària Farré, sense perjudici de l’exercici per part de tercers del dret de citació.
L’usuari que accedeixi a aquest web no pot copiar, modificar, distribuir, transmetre, reproduir, publicar, cedir, vendre els elements anteriorment esmentats o crear nous productes o serveis derivats de la informació que s’obtingui sense citar expressament la seva procedència.
Únicament queda autoritzada la visualització i descàrrega per a ús personal i no comercial de l’usuari, i no es pot fer extensiu a terceres persones o entitats. Queda expressament prohibida l’alteració del contingut o estructura d’aquest lloc web per part de l’usuari sense el permís exprés i per escrit de la Llibreria Antiquària Farré. La utilització d’aquest lloc web o dels seus continguts contrària a la normativa vigent podrà ser perseguida.
4. Protecció de dades personals
L’usuari que proporcioni les seves dades personals és l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades incloses, quedant exonerada la Llibreria Antiquària Farré de qualsevol responsabilitat relativa a aquest punt.
Les dades personals que l’usuari subministri passaran a formar part d’un fitxer automatitzat propietat de la Llibreria Antiquària Farré, i seran tractades de forma confidencial conforme a la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre de Protecció de Dades Personals.
En virtut del que es disposa en els articles 4, 5 i 6 de la Llei Orgànica 15/1999 del 13 de desembre, la Llibreria Antiquària Farré posa en coneixement que té un fitxer amb dades de caràcter personal denominat NET2.
A través del subministrament de les seves dades, l’usuari autoritza el tractament automatitzat d’aquestes dades per a l’ús indicat pel mateix lloc web. L’usuari podrà exercir en qualsevol moment el seu dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades adreçant-se a la Llibreria Antiquària Farré amb domicili social al carrer Canuda, 24, 08002 Barcelona, o contactant a la següent adreça de correu electrònic: gemma@libreriafarre.com
5. VIncles o enllaços hipertextuals
Cap tercer pot establir relació de 'framing' entre les seves pàgines i l’actual lloc web. Pel que fa als enllaços inclosos en el present lloc web dirigits a d’altres llocs no gestionats per la Llibreria Antiquària Farré, aquesta institució manifesta que no exerceix cap tipus de control sobre aquests llocs i tampoc no és responsable dels seus respectius continguts.
Els vincles que l’actual web pugui contenir s’ofereixen només a títol informatiu, sense cap tipus de valoració sobre els continguts, propietaris, serveis o productes oferts pels mateixos.
6. altres condicions
Les presents i totes les relacions que s’estableixin entre l’usuari i la Llibreria Antiquària Farré es regiran per la legislació espanyola.
La utilització del lloc web implica l’acceptació de les anteriors Condicions Generals d’ús.